Бившият високопоставен служител на ФБР Чарлз Макгонигал се разплака в четвъртък,

...
Бившият високопоставен служител на ФБР Чарлз Макгонигал се разплака в четвъртък,
Коментари Харесай

Бившият служител на ФБР Чарлз Макгонигал получава 50 месеца затвор за работа на руски олигарх

Бившият почитан чиновник на ФБР Чарлз Макгонигал се разплака в четвъртък, откакто беше наказан на 50 месеца във федерален затвор за съучастничество с съветски олигарх, с цел да избегне наказания на Съединени американски щати.

55-годишният Макгонигал беше подредено да се съобщи до 26 февруари 2024 година, трябваше да излежи три години следено освобождение след престоя си зад решетките и беше санкциониран с $40 000.

Макгонигал, който ръководеше отдела за контраразузнаване на ФБР в Ню Йорк от 2016 до 2018 година, се призна за отговорен по обвиняването още през август.

„ [Макгонигал] добре знаеше, че дейностите му нарушават тези наказания “, сподели федералният арбитър от Манхатън Дженифър Риърдън, до момента в който произнасяше присъдата.

„ Пред лицето на това познание, господин Макгонигал продължи напред “, добави тя, наричайки това „ огромен риск за националната сигурност “.

По подигравка на ориста, преди да бъде уловен в личното си неприятно държание, обвързвано с Русия, Макгонигал оказа помощ на бюрото да проверява хипотетичен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР